payoff-270
elke dag geopend
van ontbijt tot borrel

Zakelijke bijeenkomsten

De Utrechter is een grote zaak in het hart van Utrecht. Tegenover Tivolivredenburg en naast Utrecht Centraal in een monumentaal pand, waar hedendaags en historie samenkomen. In onze zaak vind je een waanzinnige bar met dito dranken, iconisch restaurant en een gezellige borrelhoek. En door de samenwerking met Social Impact Factory Utrecht zijn er vele vergader-, workshop en private dining mogelijkheden.

Zorgeloos en
productief

Een zakelijke bijeenkomst in een informele sfeer, groots maar intiem. Bij ons boek je je eigen ruimte vanaf 35 personen voor een brainstorm, workshop of vergadering. Maar ook bieden we de mogelijkheid voor een (besloten) borrel of diner met collega‚Äôs, om iets te vieren of om gewoon samen de week af te sluiten. In hartje centrum, naast Utrecht Centraal. Goed te bereiken en daarom een perfecte ontmoetingsplek voor collega’s uit Utrecht, maar ook uit het rest van het land.

Samen impact
maken

De Utrechter Stadsbrasserie en Bar is gevestigd in het pand van Social Impact Factory Utrecht. Hier werken, vergaderen en ontmoeten mensen elkaar, van startups tot (semi) publieke organisaties. Ondernemen met impact verbindt hen. Beide geloven we dat sociaal ondernemerschap het nieuwe normaal is. Een samenwerking is dan ook logisch; boek je een ruimte bij Social Impact Factory, dan wordt het eten en drinken door de Utrechter Stadsbrasserie en Bar verzorgd.

We werken met lokale en maatschappelijk betrokken leveranciers. Met attente service en ons moderne interieur maakt dit jullie ervaring uniek.

Wil je een event boeken, een tafel reserveren of wens je meer informatie te ontvangen? Neem contact met ons op via:

Vredenburg 40
3511 BD Utrecht
030-2271857
[email protected]

MAP

Blijf op de hoogte

Instagram

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Je ontvangt maandelijks nieuwe events, menu updates en nog veel meer!

Reserveer