phone

Een unieke locatie!

Eten en drinken met een Utrechts tintje? Bezoek onze stadsbrasserie voor een heerlijke koffie met een Mesjokke domtorentje, lunch, diner of borrel. Ons prachtige, historische pand ligt direct naast het Centraal Station en pal tegenover TivoliVredenburg. Culinair genieten aan de adembenemende Catharijnesingel in een bruisende stad.

Wij laten ons inspireren door lokale producten, talenten en makers. Bij ons beleef je de stad!

Meer brasserie

Borrel & Eventlocatie

Op zoek naar een unieke borrellocatie in Utrecht? Vier je jubileum, feest of trouwerij in het bruisende hart van Utrecht. Dat kan in onze sfeervolle eventspace. Er is ruimte tot 180 gasten. Het gehele restaurant afhuren? Ook dat is mogelijk.

Een feest bij De Utrechter is altijd maatwerk. Samen kijken we hoe we jouw wensen het beste tot leven laten komen. De perfecte culinaire invulling en (live) muziek zorgen voor een spetterend feest!

Meer eventlocatie

Cultuur bij De Utrechter

Utrecht is een creatieve stad. Gelegen in het bruisende hart van die mooie stad en nota bene recht tegenover TivoliVredenburg willen wij bijdragen aan de liefde voor kunst en cultuur. Zo organiseren wij comedyshows, salsamiddagen en is er elke laatste vrijdag van de maand de Utrechter Ondernemersborrel.

Wij geven talent in Utrecht graag een podium. Een podium om hun werk te laten zien aan de inwoners en bezoekers van de stad. Zo kun je heel 2023 de Smartphoneart expositie van Ruben van Gogh in ons restaurant bekijken.

De Utrechter agenda

Zakelijke events

Van een smakelijke zakenlunch, de catering tijdens een werkoverleg bij de Social Impact Factory tot aan een gezellig bedrijfsfeest, wij regelen het allemaal!

Op de bovenste drie verdiepingen zit onze partner: de Social Impact Factory. Zij faciliteren werkplekken, vergaderzalen en grote zakelijke bijeenkomsten met de nadruk op sociaal ondernemerschap, innovatie en duurzaamheid. Vanuit De Utrechter verzorgen wij de catering.

Meer zakelijk

Binnenkort bij De Utrechter

Mad Cow Comedy

Zien we je bij de laatste International Comedy Showcase van dit jaar?

Meer info

Salsa On Sunday

Kom gezellig bachata, kizomba & salsa dansen in onze Eventspace

Meer info

Mad Cow Comedy

De speciale kersteditie! Trek je foute kersttrui of feestelijke outfit uit de kast

Meer info

De Utrechter op Instagram

Volg ons op instagram

Alle dagen open

  • Maandag t/m woensdag 09:30 - 23:00
  • Donderdag en vrijdag 09:30 - 00:00
  • Zaterdag 11:00 - 00:00
  • Zondag 11:00 - 18:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht