phone

Lunch, borrel of diner

Wil je lekker lunchen of dineren en ben je op zoek naar een restaurant in Utrecht? In het bruisende hart van Utrecht, op het Vredenburg 40, zit Stadsbrasserie en Bar De Utrechter. Een plek waar inwoners en bezoekers van ons mooie stadsie samenkomen.

Kom gezellig lunchen of borrelen in onze bar. In de avond kun je onbeperkt genieten van ons dinerconcept. Heerlijke kleine gerechtjes tegen een vaste prijs. Iedereen is welkom! Laat je verrassen en probeer zeker ook onze vegetarische of vegan gerechten. Voor groepen vanaf 8 personen serveren wij een verrassingsmenu.

Reserveer eenvoudig een tafel via onze website.

Bekijk onze menukaart

Eten en drinken met een Utregs tintje

Wij laten ons inspireren door lokale producten, talenten en makers. Dit zie je terug op onze drank- en borrelkaart waar we Utrechtse makers onder de aandacht brengen.

Smul van de vegan bitterballen van De Clique, proef de Nul30 Vodka terug in de Pornstar Martini, de Mesjokke chocolade in de Red Forest-mocktail of De Utrechtse Muntkaas op onze goedgevulde borrelplank. Je herkent de Utrechtse producten op de menukaart door de rode ‘U’ die erachter staat.

Bekijk onze borrelkaart

Private dining

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een private dining? Wij hosten met plezier jouw private dining in hartje Utrecht! Samen met collega’s, vrienden of familie genieten van culinaire gerechtjes in een walking of sit down dinner. Afhankelijk van de groepsgrootte en wensen bepalen we samen de invulling.

Private dining bij De Utrechter kan vanaf € 40,50 p.p. Deze prijs is exclusief dranken. Prijzen voor onze eventspace of afhuur van ons restaurant verstrekken we op aanvraag.

Meer informatie over private dining

Dit zeggen onze gasten

We hebben echt genoten van de mooie heerlijke gerechten. Bediening was ook vriendelijk wat een gouden combinatie is met goed eten voor een fijn avondje uit.

Nandita 10 maanden geleden

De gerechten waren verrassend verfijnd van smaak; vooral de vegetarische en veganistische gerechten. Allemaal culinaire hoogstandjes. De bediening was prima en erg aardig! De wijn was voortreffelijk en bracht ons terug naar het zonnige Spanje. Zeker aan te raden om hier een avond te genieten.

Annemieke 11 maanden geleden

Geluncht bij de Utrechter. Vriendelijke bediening, lekkere chocolaatjes bij de thee/koffie en echt een heerlijke salade. Misschien wel de beste die ik ooit in een restaurant heb gegeten.

Lot 10 maanden geleden

De Utrechter op Instagram

Volg ons op instagram

Alle dagen open

  • Maandag t/m woensdag 09:30 - 23:00
  • Donderdag en vrijdag 09:30 - 00:00
  • Zaterdag 11:00 - 00:00
  • Zondag 11:00 - 18:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht