phone

Ontbijt, lunch, diner of borrel

In het hart van Utrecht, op Vredenburg 40, zit de Utrechter Stadsbrasserie en Bar. Een plek waar inwoners en bezoekers van ons mooie stasjie samenkomen om hun dag te starten, onderbreken of te eindigen. We maken met plezier een lunch, diner of borrel klaar. Of je nu met zijn tweeën bent, alleen, of met een groep, je bent altijd welkom in onze stadsbrasserie. Eg Utereg.

Uiteraard houden we rekening met de maatregelen omtrent Corona en zit er voldoende ruimte tussen onze tafels. Omdat we over een grote ruimte beschikken is het bij ons mogelijk om, ook met de 1,5 meter maatregel, met een grote groep te komen.

In onze brasserie hebben we een besloten lounge, waar het mogelijk is om privé te dineren. Voor meer informatie hierover, klik hier.

menukaart

High Tea en Brunch

Zin om uit te pakken? Boek dan een goedgevulde brunch of high tea bij ons! Onze chef heeft een mooie selectie van hartige en zoete happen gemaakt welke worden geserveerd op prachtige etagères.

In het weekend verzorgen we binnenkort, op precies die gouden etagère, ook een diner dat je helemaal zelf kunt samenstellen voor een vaste prijs. Hierover vertellen we je binnenkort meer!

bekijk meer

Bier, wijn of gin proeverij

Ben je meer van de dranken en zie je een gezellige borrel wel zitten? Dan kun je bij ons genieten van een bier-, wijn- of ginproeverij. Drie verschillende dranken per proeverij, welke je zelf mag samenstellen! We geven je de keuze uit verschillende bieren, wijnen of gin’s en dan mag jij daar je ideale proeverij van maken.

Ook hierover binnenkort meer!

bekijk meer

Private dining

Private dining met je collega’s of vrienden in een warme sfeer? Wij hosten het met plezier! Onze besloten lounge biedt ruimte voor 30 tot 70 personen en als we hem combineren met onze eventspace zelfs tot 120 personen. Samen kijken we naar de juiste opstelling voor jouw gezelschap en kiezen we het aantal gangen.

Onze chef heeft een mooi groepsmenu samengesteld waaruit je kunt kiezen. Liever een Walking Dinner, klik dan hier.

Meer informatie

Er staan geen events gepland

Alle dagen open

  • Maandag t/m vrijdag 08:00 - 00:00
  • Zaterdag en zondag 11:00 - 00:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht

Altijd op de hoogte

Volg ons op instagram

Reserveren