phone

Lunch, borrel of diner

Wil je lekker lunchen of dineren en ben je op zoek naar een restaurant in Utrecht? In het bruisende hart van Utrecht, op het Vredenburg 40, zit De Utrechter. Een plek waar inwoners en bezoekers van ons mooie stadsie samenkomen. Kom gezellig lunchen of borrelen in onze bar. In de avond kun je onbeperkt genieten van ons dinerconcept. Heerlijke kleine gerechtjes tegen een vaste prijs. Iedereen is welkom! Laat je verrassen en probeer zeker ook onze vegetarische of vegan gerechten.

menukaart

Private dining

Wij hosten met plezier jouw private dining in hartje Utrecht. Met je collega’s, vrienden of familie genieten van ons royale dinerconcept of een walking dinner. Onze eventspace biedt ruimte tot 150 personen.

Meer informatie

Dit zeggen onze gasten

We hebben echt genoten van de mooie heerlijke gerechten. Bediening was ook vriendelijk wat een gouden combinatie is met goed eten voor een fijn avondje uit.

Nandita 1 maand geleden

De gerechten waren verrassend verfijnd van smaak; vooral de vegetarische en veganistische gerechten. Allemaal culinaire hoogstandjes. De bediening was prima en erg aardig! De wijn was voortreffelijk en bracht ons terug naar het zonnige Spanje. Zeker aan te raden om hier een avond te genieten.

Annemieke 2 maanden geleden

Geluncht bij de Utrechter. Vriendelijke bediening, lekkere chocolaatjes bij de thee/koffie en echt een heerlijke salade. Misschien wel de beste die ik ooit in een restaurant heb gegeten.

Lot 1 maand geleden

Alle dagen open

  • Maandag t/m woensdag 09:30 - 23:00
  • Donderdag en vrijdag 09:30 - 00:00
  • Zaterdag 11:00 - 00:00
  • Zondag 11:00 - 18:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht