phone

Een samenwerking met U-jazz en Kika Sprangers

De Utrechter Jazz Club is de krachtige samenwerking tussen De Utrechter, Ujazz en Kika Sprangers. Gezamenlijk organiseren zij sinds oktober 2019 elke eerste donderdag van de maand een clubconcert in de besloten lounge van De Utrechter op Vredenburg 40. Ujazz en Kika programmeren musici die experiment en vernieuwing in de jazz niet schuwen. Dit in een laagdrempelige en sfeervolle zaal en met een toegankelijke prijs. Samen laten we de liefde voor jazz groeien in Utrecht.

De tickets zijn online en aan de deur te kopen.

Agenda

De liefde voor jazz groeit

Op steeds meer plekken in Utrecht kun je genieten van jazz. Van oude jazz, tot moderne en experimentele jazz. Tivoli Vredenburg, De Kargadoor, LE:EN en dus ook bij ons! Samen laten we de liefde voor jazz groeien, want als we eerlijk zijn mag het een groter podium krijgen dan dat het nu heeft. En zoiets doe je met de liefhebbers. Daarom werken wij samen met Ujazz Utrecht, dé vereniging voor liefhebbers en profesionnele jazz muzikanten.

Elke eerste donderdag van de maand kun je bij ons genieten van een clubconcert waarbij experiment de ruimte krijgt. Zo ontdek je als luisteraar elke keer iets nieuws.

Tickets

Afgelopen concert

Donderdag 5 maart
21.00 – 23.00 uur

Marit van der Lei – zang
Federico Castelli – gitaar
Marre de Graaff – basgitaar
Willem Romers – drums
Kika Sprangers – sopraan sax

Voor deze avond zal Marit een elektronische setting meenemen. Met ambient-achtige sferen en soundscapes gaan drummer Willem Romers, bassist Marre de Graaff, gitarist Federico Castelli, saxefonist Kika Sprangers en zangeres Marit van der Lei de uitdaging aan om Marit’s eigen werk op een nieuwe manier te benaderen.

Tickets

Op het moment staan er geen concerten gepland.

Alle dagen open

  • Maandag t/m vrijdag 08:00 - 00:00
  • Zaterdag en zondag 11:00 - 00:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht

Altijd op de hoogte

Volg ons op instagram

Reserveren