phone

Ruimtes bij Social Impact Factory

Zoek je een inspirerende vergaderlocatie in Utrecht centrum dan ben je bij onze partner Social Impact Factory aan het juiste adres. Verspreid over 3 verdiepingen in ons pand op het Vredenburg en het nieuwe pand op de Kromme Nieuwegracht vind je verschillende vergaderruimtes en grote eventruimtes, geschikt tot 120 personen. Iedere ruimte heeft zijn eigen uitstraling en is uitgerust met moderne technische faciliteiten. Ben je op zoek naar een grotere ruimte? Bekijk dan de evenementenruimtes.

Kies je voor Social Impact Factory als vergaderlocatie, dan eet en drink je uit de keuken en bar van De Utrechter. Wij serveren het op zaal, of in de brasserie, afhankelijk van je planning. Wil je een ruimte boeken reserveer dan via onderstaande button.

Vergaderruimte boeken

Offerte opvragen

De meeste ruimtes bij Social Impact Factory kun je zelf boeken via hun boekingssysteem. Ben je met een grote groep of organiseer je een hele dag met een plenair gedeelte en break-out sessies? Dan maken onze collega’s van Social Impact Factory graag een offerte op maat voor je. Ze spreken dan jouw wensen door, bekijken de planning en zorgen dat daar een toegespitst voorstel op komt. Compleet met zalen, eten & drinken en audiovisuele middelen.

Wil je een offerte opvragen of meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze collega’s van Social Impact Factory, zij adviseren je graag.

 

Neem contact op

Alle dagen open

  • Maandag t/m woensdag 09:30 - 23:00
  • Donderdag en vrijdag 09:30 - 00:00
  • Zaterdag 11:00 - 00:00
  • Zondag 11:00 - 18:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht