phone

Ruimtes bij Social Impact Factory

Zoek je een inspirerende vergaderlocatie in Utrecht centrum dan ben je bij onze partner Social Impact Factory aan het juiste adres. Verspreid over 3 verdiepingen in ons pand vind je verschillende vergaderruimtes en grote eventruimtes, geschikt voor 2 tot 130 personen. Iedere ruimte heeft zijn eigen uitstraling en is uitgerust met moderne technische faciliteiten. Ben je op zoek naar een grotere ruimte? Bekijk dan de evenementenruimtes.

Kies je voor Social Impact Factory als vergaderlocatie, dan eet en drink je uit de keuken en bar van De Utrechter. Wij serveren het op zaal, of in de brasserie, afhankelijk van je planning. Wil je een ruimte boeken reserveer dan via onderstaande button.

Ruimte boeken

Offerte opvragen

De meeste ruimtes bij Social Impact Factory kun je zelf boeken via hun boekingssysteem. Ben je met een grote groep of organiseer je een hele dag met een plenair gedeelte en break-out sessies? Dan maken onze collega’s van Social Impact Factory graag een offerte op maat voor je. Ze spreken dan jouw wensen door, bekijken de planning, en zorgen dat daar een toegespitst voorstel op komt. Compleet met zalen, eten en drinken en audiovisuele middelen.

Wil je een offerte opvragen of meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze collega’s van Social Impact Factory, zij adviseren je graag.

 

Neem contact op

Netwerk van Act Pact Impact

Vredenburg 40 is dé hotspot voor sociaal ondernemerschap in Utrecht. Social Impact Factory en de Utrechter helpen innovatieve ondernemers bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Dit doen we vanuit onze centrale locatie in Utrecht en met projecten door het hele land. Wij bieden toegang tot een breed zakelijk netwerk en helpen nieuwe initiatieven en samenwerkingen tot stand komen. Samen maken we sociaal ondernemerschap het nieuwe normaal.

 

Alle dagen open

  • Maandag t/m woensdag 09:30 - 23:00
  • Donderdag en vrijdag 09:30 - 00:00
  • Zaterdag 11:00 - 00:00
  • Zondag 11:00 - 18:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht

Trots op onze partners