phone

Ruimtes bij Social Impact Factory

Onze partner Social Impact Factory, gesitueerd in ons pand en gelegen naast Utrecht CS, beschikt over 12 verschillende vergaderruimtes geschikt voor 2 tot 100 personen en is daarmee een aantrekkelijke vergaderlocatie in Utrecht centrum. Iedere meetingspace in ons historische pand heeft zijn eigen uitstraling en is uitgerust met moderne technische faciliteiten. Ben je op zoek naar een grotere ruimte? Bekijk dan onze event spaces.

Kies je voor Social Impact Factory als vergaderlocatie, dan eet en drink je uit de keuken en bar van De Utrechter. Wij serveren het op zaal, of in de brasserie, afhankelijk van je planning. Wil je een ruimte boeken of meer weten over onze vergaderlocatie, ga dan naar de website van Social Impact Factory.

Ruimte boeken

Offerte opvragen

De meeste ruimtes bij Social Impact Factory kun je zelf boeken via hun boekingssysteem. Ben je met een grote groep of organiseer je een hele dag met een plenair gedeelte en break-out sessies? Dan maken onze collega’s van Social Impact Factory graag een offerte op maat voor je. Ze spreken dan jouw wensen door, bekijken de planning, en zorgen dat daar een toegespitst voorstel op komt. Compleet met zalen, eten en drinken en AV middelen.

Om een offerte op te vragen voor een seminar of ander zakelijke event, of voor meer informatie over deze vergaderlocatie in Utrecht, neem contact op met onze collega’s van Social Impact Factory.

 

Neem contact op

Netwerk van Act Pact Impact

Vredenburg 40 is dé hotspot voor sociaal ondernemerschap in Utrecht. Social Impact Factory en de Utrechter helpen innovatieve ondernemers bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Dit doen we vanuit onze centrale locatie in Utrecht en met projecten door het hele land. Wij bieden toegang tot een breed zakelijk netwerk en helpen nieuwe initiatieven en samenwerkingen tot stand komen. Samen maken we sociaal ondernemerschap het nieuwe normaal.

Om dit te stimuleren organiseren we gezamenlijk een netwerkborrel, waarbij je andere sociaal ondernemers kunt ontmoeten. Met een drankje in je hand horen hoe anderen impact maken en inspiratie opdoen over wat jij zou kunnen bijdragen en met wie.

Eerstvolgende borrel

Alle dagen open

  • Donderdag t/m zaterdag 11:00 - 00:00
  • Zondag en maandag 11:00 - 18:00
  • Dinsdag en woensdag 11:00 - 22:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht

Altijd op de hoogte

Volg ons op instagram

Reserveren

Trots op onze partners