phone

Capaciteit van onze
lounge en eventspace

Onze eventspace en lounge zijn met 165 m2 geschikt voor maximaal 180 personen. Hij bevindt zich achter in onze brasserie en kan op legio manieren worden ingedeeld.

Plenair: 120 personen
Sit down diner: 120 personen
Walking diner: 150 personen
Feest zonder live band: 180 personen
Feest met live band: 150 personen

Reserveringen kunnen we pas aannemen als de maatregelen rondom Covid-19 dit toelaten. Wel kunnen we al samen nadenken over een invulling van je event.

Bekijk de zaal

Praktisch

Onze lounge en eventspace beschikken over een eigen garderobe en (minder validen) toilet. Beamer en scherm zijn aanwezig.

Alles is gelijkvloers zodat het ook voor minder validen goed toegankelijk is. De doorgangen zijn breed en er is een lift aanwezig.

Muziek en styling

In onze besloten ruimte kun je een live band of DJ laten spelen. De zaal beschikt over voldoende stroompunten om een grote band te voorzien van stroom voor alle instrumenten, licht en geluid.

Onze eventspace en lounge zijn al sfeervol op zich. Maar als je de ruimte graag wil stylen naar eigen wens is dat mogelijk. Dankzij de warme, maar ingetogen inrichting kun je veel kanten op! Heb je hier hulp bij nodig, dan brengen wij je met de juiste mensen in contact.

Neem contact met ons op

Offerte op maat

Ben je benieuwd wat de kosten zijn die bij deze ruimte komen kijken? En wat er zoal mogelijk is op het gebied van eten en drinken? We plannen graag een afspraak met je in om onze locatie te bekijken en meer te vertellen over de mogelijkheden. Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

Liever meteen een offerte? Ook die kun je via onderstaand formulier opvragen. Laat ons weten wat je wensen zijn, en dan zullen we je een offerte toesturen.

Een offerte aanvragen kan natuurlijk altijd. Wij houden samen in de gaten wanneer we onze ruimte weer aan je kunnen verhuren.

Bezichtiging of offerte

Ja, ik wil graag meer informatie over de lounge en eventspace van de Utrechter

Bedankt voor je aanvraag.
We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en bewaren alleen contact informatie als je met ons in zee gaat. Wat kunnen we voor je doen?

Plan een bezichtiging of vraag ons om een offerte door hieronder in te vullen waar je naar op zoek bent en hoe we je daarbij zouden kunnen helpen.

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.
Geheel vrijblijvend.

Mogelijkheden en prijzen

Wil je graag alvast wat inzicht hebben in de verschillende mogelijkheden en prijzen? Bekijk dan onze eventbrochure. Daarin vind je info over onze arrangementen voor borrel, diner en feesten. Natuurlijk kan het zijn dat jouw wensen afwijken van dat wat je ziet in de brochure. Daar gaan we dan graag met je over in gesprek en vervolgens maken we een voorstel op maat.

 

Eventbrochure

Alle dagen open

  • Donderdag t/m zaterdag 11:00 - 00:00
  • Zondag en maandag 11:00 - 18:00
  • Dinsdag en woensdag 11:00 - 22:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht

Altijd op de hoogte

Volg ons op instagram

Reserveren