phone

Private dining

Private dining in Utrecht met je collega’s of vrienden in een warme sfeer? Wij hosten het met plezier! Onze besloten lounge biedt ruimte voor 30 tot 70 personen en als we hem combineren met onze eventspace zelfs tot 120 personen. Samen kijken we naar de juiste opstelling voor jouw gezelschap en kijken we hoe we een passend diner voor je kunnen samenstellen.

Vanwege de huidige maatregelen rondom Covid-19 is het op dit moment niet mogelijk een privé diner te organiseren maar vooruit kijken kan altijd.

Meer info

Feestlocatie

Jubileum, promotie, verjaardag of trouwerij?

Op al deze gelegenheden moet geproost worden! En dat kan in onze event locatie. Onze sfeervolle lounge en eventspace achterin het restaurant zijn geschikt voor borrels en feesten vanaf 30 en tot 180 personen.

Samen inventariseren we jouw wensen en daarmee maken we een passend voorstel. Ook helpen we je graag bij het organiseren van live muziek, een dj en aankleding. De aanwezigheid van goed gezelschap laten we aan jou over.

Vanwege de huidige maatregelen rondom Covid-19 is het op dit moment niet mogelijk een feest te organiseren maar een goede planning vraagt tijd en die hebben we nu natuurlijk!

Meer info

Trouwlocatie

Op zoek naar een trouwlocatie in Utrecht centrum, in een prachtig, historisch pand met sfeervol interieur? Neem een kijkje bij de Utrechter. Gelegen aan de singel, in een pand vol historie, is de Utrechter een verrassende locatie voor jouw huwelijksceremonie, receptie, diner en/of feest.

De besloten lounge en eventspace, met eigen ingang, bieden vele mogelijkheden voor de invulling van jullie mooiste dag.

We snappen dat je pas weer aan een bruiloft wil denken als er duidelijkheid is over de situatie rondom Covid-19. Weet dat je ons altijd kunt benaderen voor meer informatie!

Meer info

Seminars

De eventspace en lounge op de begane grond bij De Utrechter zijn zeer geschikt als vergaderlocatie en voor workshops en seminars met grote (zakelijke) gezelschappen. De lounge kan fungeren als break-out room naast de besloten eventspace, maar we kunnen beide ruimtes ook combineren tot één grote zaal. Dan is er ruimte voor groepen tot 150 personen.

Onze partner Social Impact Factory Utrecht verzorgt deze boekingen en vertelt je graag meer.

Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden zodra de situatie rondom Covid-19 het toelaat, kun je ons altijd contacteren.

Meer info

Alle dagen open

  • Maandag t/m vrijdag 08:00 - 00:00
  • Zaterdag en zondag 11:00 - 00:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht

Altijd op de hoogte

Volg ons op instagram