phone

Private dining

Private dining in Utrecht met je collega’s of vrienden in een warme sfeer? Wij hosten het met plezier! Onze besloten lounge biedt ruimte voor 30 tot 70 personen en als we hem combineren met onze eventspace zelfs tot 120 personen. Samen kijken we naar de juiste opstelling voor jouw gezelschap en kiezen we het aantal gangen.

Let op: vanwege de 1,5 meter maatregel is het maximale aantal personen dat we momenteel kunnen ontvangen in onze eventspace en lounge 60 personen.

Onze chef heeft een mooi groepsmenu samengesteld waaruit je kunt kiezen. Liever een Walking Dinner, klik dan hier.

Meer info

Feestlocatie

Jubileum, promotie, verjaardag of trouwerij? Op al deze gelegenheden moet geproost worden! En dat kan bij onze eventlocatie. Onze sfeervolle lounge en eventspace achterin de brasserie zijn geschikt voor borrels en feesten vanaf 30 en tot 180 personen.

Samen inventariseren we jouw wensen en daarmee maken we een passend voorstel. Ook helpen we je graag bij het organiseren van live muziek, een dj en aankleding. De aanwezigheid van goed gezelschap laten we aan jou over :).

Let op: vanwege Corona is het momenteel niet mogelijk om een feest te organiseren zoals we gewend zijn. Borrels waarbij iedereen zit zijn wel mogelijk. We kunnen in verband met de 1,5 meter maatregel maximaal 60 personen ontvangen.

Meer info

Trouwlocatie

Op zoek naar een trouwlocatie in Utrecht centrum, in een iconisch pand met sfeervol interieur? Neem een kijkje bij de Utrechter Stadsbrasserie en Bar. Gelegen aan de singel, in een pand vol historie, is de Utrechter Stadsbrasserie en Bar een verrassende trouwlocatie voor jouw huwelijksceremonie, receptie, diner en/of feest.

De besloten lounge en eventspace, met eigen ingang, bieden vele mogelijkheden voor de invulling van jullie mooiste dag.

Meer info

Seminars

De eventspace en lounge op de begane grond bij De Utrechter zijn zeer geschikt als vergaderlocatie en voor workshops en seminars met grote (zakelijke) gezelschappen. De lounge kan fungeren als break-out room naast de besloten eventspace, maar we kunnen beide ruimtes ook combineren tot één grote zaal. Dan is er ruimte voor groepen tot 150 personen.

Onze partner Social Impact Factory Utrecht verzorgt deze boekingen en vertelt je graag meer.

Let op: in verband met de maatregelen omtrent Corona is het maximaal aantal personen lager. Het aantal varieert per opstelling, dus informeer hiernaar bij het maken van je boeking.

Meer info

Alle dagen open

  • Maandag t/m vrijdag 08:00 - 00:00
  • Zaterdag en zondag 11:00 - 00:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht

Altijd op de hoogte

Volg ons op instagram

Reserveren