phone

Private dining in Utrecht

Met je collega’s, vrienden of familie dineren in een warme sfeer? Wij hosten met plezier jouw private dining in hartje Utrecht. Van klein tot groot, feestelijk tot zakelijk, van zittend diner tot walking dinner. Samen kijken we naar de juiste inrichting voor jouw gezelschap. De keuken presenteert een mooie selectie van onze culinaire kleine gerechten.

  • Eventspace: tot 125 personen
  • Restaurant: tot 125 personen

 

Meer info

Bruisende feestlocatie

Vier je jubileum, promotie, verjaardag of trouwerij bij ons. Op al deze gelegenheden moet getoost worden! En dat kan in onze Eventspace. Onze eventspace is ook perfect voor zakelijke borrels. Bekijk hier de faciliteiten. Deze sfeervolle ruimte achterin het restaurant is geschikt voor borrels en feesten tot 180 gasten. Kom je met meer dan 180 gasten? Dan is het ook mogelijk om ons gehele restaurant af te huren.

  • Eventspace: tot 180 personen
  • Restaurant: tot 400 personen

Samen kijken we naar jouw wensen om een passend voorstel te maken.

Meer info

Trouwlocatie in hartje centrum

Trouwen in het hart van Utrecht? Ons historische pand met sfeervolle inrichting is ideaal voor trouwfeesten. Onze sfeervolle eventspace biedt veel mogelijkheden voor de invulling van jullie mooie dag: van intieme ceremonie tot bruisend feest.

Kom een kijkje nemen om jullie wensen door te spreken.

Meer info

Zakelijke bijeenkomsten

Op zoek naar een makkelijk bereikbare locatie voor een seminar of andere zakelijke bijeenkomst? De eventspace op de begane grond in ons pand is zeer geschikt voor workshops en seminars met grote (zakelijke) gezelschappen. Op de bovenste drie verdiepingen zijn verschillende break-out rooms, ideaal voor grote events. Er is ruimte voor gezelschappen tot 120 personen.

Onze partner Social Impact Factory Utrecht verzorgt deze boekingen.

Meer info

Alle dagen open

  • Maandag t/m woensdag 09:30 - 23:00
  • Donderdag en vrijdag 09:30 - 00:00
  • Zaterdag 11:00 - 00:00
  • Zondag 11:00 - 18:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht