phone

Smartphoneart Expositie Ruben van Gogh

Bekijk heel 2023 de Smartphoneart expositie van Ruben van Gogh, lyrisch chroniqueur in woord en beeld! Sinds 2017 maakt Ruben fotokunst gecreëerd met zijn smartphone, momenteel een Samsung Galaxy S22 Ultra. Op basis van zelfgemaakte foto’s en (soms) online fragmenten maakt hij surrealistische fotocollages, repeterende grafiek en andere extreme fotobewerkingen.

Er zijn in totaal 19 vernieuwende kunstwerken te bewonderen in de thema’s Utrecht, groen en empty living. De werken hangen verspreid op de pilaren, op de muur in ons restaurant en in onze borrelhoek.

Wij willen talent in Utrecht een podium geven. Een podium om hun werk te laten zien aan de inwoners en bezoekers van de stad.

Meer info over de expositie

International Comedy Showcase

Mad Cow Comedy organiseert elke twee weken op zondag om 15:00 uur een International Comedy Showcase in onze prachtige Eventspace. Een leuke en ontspannen manier om je ​​zondagmiddag door te brengen in hartje Utrecht!

De Utrechtse comedian Rachel Morton-Young introduceert elke keer een andere compilatie van internationale Engelssprekende comedians, dus geen enkele show is hetzelfde. Kom je voorafgaand aan de comedyshow bij De Utrechter lunchen? Reserveer dan een Lunch & Comedy ticket. Een ticket voor de show en een gerecht van onze lunchkaart inclusief tapbier, huiswijn, fris, koffie of thee is inbegrepen.

Af en toe hebben we een speciale avondshow. Houd @madcowcomedynl op social media in de gaten voor de laatste informatie.

Agenda & Tickets

Salsa On Sunday

Elke 2 weken op zondag verandert onze Eventspace in één grote dansvloer. DJ Maarten draait dan de lekkerste latin grooves, zodat jij salsa, kizomba en bachata kunt dansen. Aanmelden kan via de Facebookpagina van Salsa On Sunday. Kaartjes zijn op de dag zelf te koop voor € 10,-.

Genieten van een gezonde lunch voordat je komt dansen? Maak gebruik van onze Salsa On Sunday lunchdeal!

Agenda

De Utrechter Ondernemers Borrel

Duurzaam, lokaal en ondernemend. Dat is de Utrechter ondernemersborrel. Utrechtse ondernemers en organisaties vinden elkaar elke laatste vrijdag van de maand vanaf 17:00 uur bij De Utrechter. Sluit je werkweek af en kom gezellig netwerken. Een initiatief van Maurits Riton Logtenberg (Macleasy) en Olga Leever (De schone schrijfster).

Meld je aan

DJ Joep

Naast lekker eten en drinken kun je bij De Utrechter ook terecht voor muziek. Terwijl jij de werkweek afsluit met een drankje draait onze DJ de lekkerste plaatjes. Elke laatste vrijdag van de maand tijdens de Utrechter Ondernemers Borrel, vanaf 17:00 uur.

Agenda

Binnenkort bij De Utrechter

De Utrechter Ondernemersborrel

Netwerken met andere lokale ondernemers

Meld je aan

Mad Cow Comedy

Elke 2 weken International Comedy Showcase in onze Eventspace

Tickets

Salsa On Sunday

Elke 2 weken bachata, kizomba & salsa in onze Eventspace

Naar Facebook event

Alle dagen open

  • Maandag t/m woensdag 09:30 - 23:00
  • Donderdag en vrijdag 09:30 - 00:00
  • Zaterdag 11:00 - 00:00
  • Zondag 11:00 - 18:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht