phone

Expositie Bob Mollema 2024

Bekijk heel 2024 de expositie van Bob Mollema in De Utrechter! Bob Mollema (Bennekom 1990) werkt als illustrator, kunstenaar en muzikant. Bob haalt inspiratie uit de beeldtaal van oude natuurreligies en mythologische motieven en is daarbij gefascineerd door de relatie tussen mens en natuur. De wereld van moderne kunst, underground strips en oude verpakkingsmaterialen zoals Indiase luciferdoosjes of Franse wasmiddelen, inspireren hem ook. Vanwege zijn brede interesses belicht hij verschillende thema’s in zijn werk.

De werken hangen verspreid op de pilaren, op de muur in ons restaurant en in de borrelhoek. Geniet tijdens een lunch, borrel of diner van zijn kleurrijke kunstwerken.

Wij willen talent in Utrecht een podium geven. Een podium om hun werk te laten zien aan de inwoners en bezoekers van de stad.

Meer info over Bob Mollema

VreMiBo @deutrechter

De Utrechter, Macleasy en Social Impact Factory verbinden duurzaam Utrecht! Elke laatste vrijdag van de maand organiseren wij een netwerkborrel.

De Utrechter is dé plek waar we samen de week afsluiten in het bruisende hart van de stad. Laat je inspireren door lokale, sociale en duurzame initiatieven en ontmoet de gezichten achter Utrechtse makers, talenten, ondernemers & bedrijven. Iedereen is welkom in ons stadsie!

Elke maand is er een inspirerende spreker, geïnspireerd op een van de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) en zijn er leuke giveaways. Ook kun je regelmatig iets lekkers proeven van Utrechtse makers. Wil je zelf ook iets delen? Laat het ons weten!

De volgende editie van onze VreMiBo @deutrechter is op vrijdag 28 juni van 17.00 tot 20.00 uur. Zorg dat je erbij bent!

Meld je aan

International Comedy Showcase

Mad Cow Comedy organiseert elke twee weken op zondag om 15:00 uur een International Comedy Showcase in onze prachtige Eventspace. Een leuke en ontspannen manier om je ​​zondagmiddag door te brengen in hartje Utrecht!

De Utrechtse comedian Rachel Morton-Young introduceert elke keer een andere compilatie van internationale Engelssprekende comedians, dus geen enkele show is hetzelfde.

Af en toe hebben we een speciale avondshow. Houd @madcowcomedynl op social media in de gaten voor de laatste informatie.

Agenda & Tickets

Salsa On Sunday

Elke 2 weken op zondag verandert onze Eventspace in één grote dansvloer. DJ Maarten draait dan de lekkerste latin grooves, zodat jij salsa, kizomba en bachata kunt dansen. Aanmelden kan via de Facebookpagina van Salsa On Sunday. Kaartjes zijn op de dag zelf te koop voor € 10,-.

Agenda

Binnenkort bij De Utrechter

Utregs Bierbuffet - Ek '24

Kom het Nederlands Elftal aanmoedigen met ons Utregs Bierbuffet! Voor slechts € 27,50 geniet je van een onbeperkte selectie aan heerlijke Utregse bieren & bites.

Meer info

Mad Cow Comedy - Utreg Edition

Speciale avondeditie van de International Comedyshowcase

Meer info en tickets

VreMiBo

De Utrechter, Macleasy en Social Impact Factory verbinden duurzaam Utrecht! Elke laatste vrijdag van de maand organiseren wij een netwerkborrel. Gastspreker kunstenaar Bob Mollema.

Meld je aan

Alle dagen open

  • Maandag t/m woensdag 09:30 - 23:00
  • Donderdag en vrijdag 09:30 - 00:00
  • Zaterdag 11:00 - 00:00
  • Zondag 11:00 - 18:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht