phone

Sounds Proper Comedy

Sounds Proper Comedy hosts an afternoon or evening of various international comedians. We have a different show every two weeks featuring a compilation of English-speaking comedians. Sounds Proper Comedy is an Anglo-Dutch organisation, which embraces diversity and tolerance, giving a platform to all comedians regardless of gender and background.

Agenda & Tickets

Salsa On Sunday

Regelmatig op zondag verandert onze Eventspace in één grote dansvloer. DJ Maarten draait dan de lekkerste latin grooves, zodat jij salsa, kizomba en bachata kunt dansen. Voor de exacte data en ticketverkoop, check de Facebookpagina van Salsa On Sunday.

Agenda

Kunst

We willen talent in Utrecht een podium geven. Een podium om hun werk te laten zien aan de inwoners en bezoekers van de stad. Zo kunnen ze groeien en de liefde voor kunst vergroten. Een concreet voorbeeld is Q-kunst die prachtige exposities door het pand organiseert, maar ook worden studenten van de HKU uitgenodigd om hun werk bij ons tentoon te stellen.

Ben jij een (beginnend) artiest en lijkt het jou tof om gebruik te maken van ons platform? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar [email protected]

E-mail ons

Binnenkort bij De Utrechter

De Utrechter Ondernemersborrel

Netwerken met andere lokale ondernemers

.

Sounds Proper Comedy

International Comedy Showcase

Tickets

DJ Joep

Gezellige en bekende beats

.

Alle dagen open

  • Donderdag t/m zaterdag 11:00 - 00:00
  • Zondag en maandag 11:00 - 18:00
  • Dinsdag en woensdag 11:00 - 22:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht