phone

Smartphoneart Expositie Ruben van Gogh

Bekijk heel 2023 de Smartphoneart expositie van Ruben van Gogh, lyrisch chroniqueur in woord en beeld. Sinds 2017 maakt Ruben fotokunst gecreëerd met zijn smartphone, momenteel een Samsung Galaxy S22 Ultra. Op basis van zelfgemaakte foto’s en (soms) online fragmenten maakt hij surrealistische fotocollages, repeterende grafiek en andere extreme fotobewerkingen.

Er zijn in totaal 19 vernieuwende kunstwerken te bewonderen in de thema’s Utrecht, groen en empty livings. De werken hangen verspreid op de pilaren en op de muur in ons restaurant en zijn te vinden in onze borrelhoek.

Wij willen talent in Utrecht een podium geven. Een podium om hun werk te laten zien aan de inwoners en bezoekers van de stad.

Meer informatie

Mad Cow Comedy (Engels gesproken)

Mad Cow Comedy organiseert elke twee weken een International Comedy Showcase in onze prachtige Eventspace. Een leuke en ontspannen manier om je ​​zondagmiddag door te brengen in hartje Utrecht!

De Utrechtse comedian Rachel Morton-Young introduceert elke keer een andere compilatie van internationale comedians, dus geen twee shows zijn ooit hetzelfde.

De show vindt elke 2 weken plaats op een zondagmiddag om 15:00 uur. Af en toe hebben we een speciale avondshow. Zie de agenda voor details. De gepubliceerde line-up is onder voorbehoud. Houd @madcowcomedynl op social media in de gaten voor de laatste informatie.

Agenda & Tickets

Salsa On Sunday

Regelmatig op zondag verandert onze Eventspace in één grote dansvloer. DJ Maarten draait dan de lekkerste latin grooves, zodat jij salsa, kizomba en bachata kunt dansen. Voor de exacte data check de Facebookpagina van Salsa On Sunday. Kaartjes zijn op de dag zelf te koop.

Genieten van een gezonde lunch voordat je komt dansen? Maak gebruik van onze lunchdeal!

Agenda

De Utrechter Ondernemers Borrel

Duurzaam, lokaal en ondernemend. Dat is de Utrechter Ondernemers Borrel. Utrechtse ondernemers en organisaties vinden elkaar elke laatste vrijdag van de maand tijdens deze borrel in hartje centrum. Sluit je werkweek af en kom netwerken. Een initiatief van Maurits Riton Logtenberg (Macleasy) en Olga Leever (De schone schrijfster).

Meld je aan

Binnenkort bij De Utrechter

Salsa On Sunday

Elke 2 weken bachata, kizomba & salsa in onze Eventspace

Naar Facebook event

Mad Cow Comedy

Elke 2 weken International Comedy Showcase in onze Eventspace

Tickets

De Utrechter Ondernemersborrel

Netwerken met andere lokale ondernemers

.

Alle dagen open

  • Maandag t/m woensdag 09:30 - 23:00
  • Donderdag en vrijdag 09:30 - 00:00
  • Zaterdag 11:00 - 00:00
  • Zondag 11:00 - 18:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht