phone

de Utrechter Jazz Club

De Utrechter Jazz Club is de krachtige samenwerking tussen De Utrechter en Ujazz. Gezamenlijk organiseren zij sinds oktober 2019 elke eerste donderdag van de maand een clubconcert in de besloten lounge van De Utrechter op Vredenburg 40. Ujazz en Kika programmeren musici die experiment en vernieuwing in de jazz niet schuwen. Dit in een laagdrempelige en sfeervolle zaal en met een toegankelijke prijs. Samen laten we de liefde voor jazz groeien in Utrecht.

Klik voor een overzicht van de concerten, artiesten en ticketverkoop.

Agenda en Tickets

Funk aan de Bar

Elke laatste donderdag van de maand klinken er funky melodieën in onze brasserie. In samenwerking met U-jazz programmeren we dan muzikanten uit de Utrechtse muziekscene die funk/fusion ten gehore brengen. Een heerlijke manier om je donderdag af te sluiten. Een speciaalbiertje of cocktail erbij en ontspannen maar!

Momenteel even niet i.v.m. de coronaperiode.

Agenda

Salsa on Sunday

Twee keer per maand op zondag veranderen onze lounge en eventspace in één grote dansvloer. DJ Maarten en André draaien dan de lekkerste latin grooves, zodat jij salsa en bachata kunt dansen. Voor de exacte data, check onze Facebook events.

Details:
19:00 uur tot 23:00 uur
Entree: 5 euro (contant betalen)

Agenda

Kunst

We willen talent in Utrecht een podium geven. Een podium om hun werk te laten zien aan de inwoners en bezoekers van de stad. Ze kunnen zo groeien en de liefde voor kunst vergroten. Een concreet voorbeeld is Q-kunst die prachtige exposities door het pand organiseerd, maar ook worden studenten van de HKU uitgenodigd om hun werk bij ons tentoon te stellen.

Ben jij een (beginnend) artiest en lijkt het jou tof om gebruik te maken van ons platform? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar [email protected]

E-mail ons

Er staan geen events gepland.

Alle dagen open

  • Maandag t/m vrijdag 08:00 - 00:00
  • Zaterdag en zondag 11:00 - 00:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht

Altijd op de hoogte

Volg ons op instagram