phone

Je eigen ruimte

Private dining in Utrecht met je collega’s of vrienden in een warme sfeer? Wij verzorgen het met plezier! Onze lounge biedt ruimte voor 30 tot 70 personen en als we hem combineren met onze eventspace zelfs tot 120 personen. Samen kijken we naar de juiste opstelling voor jouw gezelschap.

De chef heeft een selectie van onze nieuwe gerechtjes gemaakt waarbij je kunt kiezen voor 6 of 8 gangen, vegetarisch is een mogelijkheid.

Vanwege de huidige maatregelen rondom Covid-19 kunnen wij momenteel geen gasten ontvangen maar wij kijken uit naar het moment dat dit weer mag. Informeren naar de mogelijkheden mag natuurlijk altijd!

Offerte aanvragen

Zorgeloos dineren

Als gastvrouw of -heer, vragen we je enkel om ontspannen achterover te leunen. Zorgeloos genieten, net als jouw gasten. Wij zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt en dat de gerechten in een mooi tempo worden geserveerd. Heb je speciale wensen; zoals een borrel voor of na je diner, live muziek of aankleding in stijl? Laat het ons weten en we kijken graag met je hoe we die gaan realiseren.

Offerte opvragen

Groepsmenu

Als je met een grote groep dineert, dan is het belangrijk dat alles soepel verloopt. Daarom werken we bij reserveringen boven 15 personen met een groepsmenu. Je kunt hierbij kiezen uit:

6 gangen à € 28,50 p.p.
8 gangen à € 36,50 p.p.

Benieuwd naar de selectie van kleine gerechtjes? Wij vertellen je er graag meer over!

Offerte opvragen

Ja, ik wil graag meer informatie over Private Dining bij de Utrechter

Bedankt voor je aanvraag.
We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en bewaren alleen contact informatie als je met ons in zee gaat. Wat kunnen we voor je doen?

Wat zijn globaal je wensen met betrekking tot een besloten diner bij de Utrechter? Het helpt ons als je alvast het aantal personen en de datum doorgeeft.

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.
Geheel vrijblijvend.

Hieronder vind je een overzicht met de menu prijzen voor private dining bij De Utrechter. Prijzen met betrekking tot de huur van onze lounge verstrekken we op aanvraag.

Groepsdiner: vanaf 15 personen.

6 gangen à € 28,50 p.p.
8 gangen à € 36,50 p.p.

Deze prijzen zijn exclusief dranken. Deze worden tijdens een diner meestal op basis van nacalculatie berekend. Uiteraard is het mogelijk om vooraf bijvoorbeeld flessen wijn voor op tafel te bespreken.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Je kunt hiervoor het formulier gebruiken, of ons even bellen op 030-2271857.

Alle dagen open

  • Maandag t/m vrijdag 11:00 - 22:00
  • Zaterdag en zondag 11:00 - 22:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht

Altijd op de hoogte

Volg ons op instagram

Reserveren