phone

Royaal genieten

Wij hosten met plezier jouw private dining in hartje Utrecht. Met je collega’s, vrienden of familie genieten van ons royale dinerconcept of een walking dinner. Onze eventspace biedt ruimte tot 150 personen.

Offerte aanvragen

Zorgeloos dineren

Samen met jouw gasten zorgeloos genieten. Bij De Utrechter kun je onbeperkt genieten van kleine gerechten voor een vaste prijs. Voor gezelschappen vanaf 8 personen serveren we een selectie gerechtjes vanuit de keuken. Op die manier is het lekker gevarieerd en hoeft niemand te bestellen. Er is een ruime selectie vegetarische gerechten. Culinair, sociaal en voor ieder wat wils. Kortom: eindeloos genieten!

Heb je speciale wensen; zoals een borrel voor of na je diner laat het ons weten!

Offerte opvragen

Ja, ik wil graag meer informatie over Private Dining bij de Utrechter

Bedankt voor je aanvraag.
We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en bewaren alleen contact informatie als je met ons in zee gaat. Wat kunnen we voor je doen?

Wat zijn globaal je wensen met betrekking tot een besloten diner bij de Utrechter? Het helpt ons als je alvast het aantal personen en de datum doorgeeft.

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.
Geheel vrijblijvend.

Private dining bij De Utrechter kan vanaf € 32,50 p.p. Deze prijs is exclusief dranken. Prijzen voor onze eventspace verstrekken we op aanvraag.

Alle dagen open

  • Donderdag t/m zaterdag 11:00 - 00:00
  • Zondag en maandag 11:00 - 18:00
  • Dinsdag en woensdag 11:00 - 22:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht