phone

De perfecte locatie

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor een besloten diner of borrel met een groot gezelschap? Wij hosten met plezier jouw groepsdiner of private dining in hartje Utrecht. Van klein tot groot, feestelijk tot zakelijk, van zittend diner tot walking dinner.

  • Eventspace: tot 150 personen
  • Restaurant: tot 350 personen

Afhankelijk van de groepsgrootte en jullie wensen bepalen we samen de invulling. Zo is het mogelijk om onze exclusieve Eventspace of het hele restaurant af te huren, zodat je in alle privacy kunt genieten van elkaars gezelschap. We kunnen ook met nette plantenbakken een intieme setting creëeren in ons sfeervolle restaurant.

Met wat voor gezelschap je ook bent, wij hebben alle ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring.

Stel jouw private dining samen

Zorgeloos dineren

Samen met collega’s, vrienden of familie zorgeloos en culinair genieten? Voor gezelschappen vanaf 8 personen serveren we een verrassingsmenu van culinaire kleine gerechtjes, samengesteld door onze keukenbrigade. Op deze manier is het lekker gevarieerd en hoeft niemand te bestellen. Geheel vegetarisch of veganistisch is ook mogelijk. Culinair, sociaal en voor ieder wat wils. Kortom: eindeloos genieten!

Heb je speciale wensen; zoals een feestelijk ontvangst met een glaasje cava, een borrel voor of na je diner? Of zijn er dieetwensen of allergieën waar we rekening mee moeten houden? Laat het ons weten!

Private dining bij De Utrechter kan vanaf € 42,50 p.p. Deze prijs is exclusief dranken. Prijzen voor onze Eventspace of afhuur van ons restaurant verstrekken we op aanvraag.

Offerte opvragen

Alle dagen open

  • Maandag t/m woensdag 09:30 - 23:00
  • Donderdag en vrijdag 09:30 - 00:00
  • Zaterdag 11:00 - 00:00
  • Zondag 11:00 - 18:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht