phone

Je eigen ruimte

Private dining in Utrecht met je collega’s of vrienden in een warme sfeer? Wij hosten het met plezier! Onze lounge biedt ruimte voor 30 tot 70 personen en als we hem combineren met onze eventspace zelfs tot 120 personen. Samen kijken we naar de juiste opstelling voor jouw gezelschap en kiezen we het aantal gangen.

Let op: vanwege de 1,5 meter maatregel is het maximale aantal personen dat we momenteel kunnen ontvangen in onze eventspace en lounge 60 personen.

Onze chef heeft een mooi groepsmenu samengesteld waaruit je kunt kiezen. Vraag ons ernaar wanneer je reserveert of een offerte opvraagt.

Offerte aanvragen

Zorgeloos dineren

Als gastvrouw of -heer, vragen we je enkel om ontspannen achterover te leunen. Zorgeloos genieten, net als jouw gasten. Wij zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt en dat de gerechten in een mooi tempo worden geserveerd. Heb je speciale wensen; zoals een borrel voor of na je diner, live muziek of aankleding in stijl? Laat het ons weten en we kijken graag met je hoe we die gaan realiseren.

Offerte opvragen

Groepsmenu

Als je met een grote groep dineert, dan is het belangrijk dat alles soepel verloopt. Daarom werken we bij reserveringen boven 15 personen met een groepsmenu. Je kunt hierbij kiezen uit:

1 gang à 22,50 p.p.
2 gangen (voor- en hoofd) à 29,50 p.p.
3 gangen à 35,00 p.p.
4 gangen à 42,50 p.p.

Vraag ons naar het menu, welke ieder seizoen wisselt, wanneer je reserveert of een offerte opvraagt.

Offerte opvragen

Ja, ik wil graag meer informatie over Private Dining bij de Utrechter

Bedankt voor je aanvraag.
We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en bewaren alleen contact informatie als je met ons in zee gaat. Wat kunnen we voor je doen?

Wat zijn globaal je wensen met betrekking tot een besloten diner bij de Utrechter? Het helpt ons als je alvast het aantal personen en de datum doorgeeft.

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.
Geheel vrijblijvend.

Hieronder vind je een overzicht met prijzen voor private dining bij De Utrechter. Het gaat hier met name om de prijzen voor het groepsmenu. Prijzen met betrekking tot de huur van onze lounge verstrekken we op aanvraag.

Groepsdiner: vanaf 15 personen.

1 gang à 22,50 p.p.
2 gangen (voor- en hoofd) à 29,50 p.p.
3 gangen à 35,00 p.p.
4 gangen à 42,50 p.p.

Deze prijzen zijn exclusief de dranken. Deze worden tijdens een diner meestal op basis van nacalculatie berekend. Wel is het mogelijk om vooraf bijvoorbeeld flessen wijn voor op tafel te bespreken.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.
U kunt hiervoor het formulier gebruiken, of ons even bellen op 030-2271857.

Alle dagen open

  • Maandag t/m vrijdag 08:00 - 00:00
  • Zaterdag en zondag 11:00 - 00:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht

Altijd op de hoogte

Volg ons op instagram

Reserveren