phone

Je eigen ruimte

Wij hosten met plezier jouw private dining in hartje Utrecht. Met je collega’s, vrienden of familie in een warme sfeer. Onze eventspace biedt ruimte voor 15 tot 120 personen. Samen kijken we naar de juiste inrichting voor jouw gezelschap.

De keuken presenteert een mooie selectie van onze gerechtjes.

Offerte aanvragen

Zorgeloos dineren

Als gastvrouw of -heer vragen we je enkel om ontspannen achterover te leunen. Zorgeloos genieten, net als jouw gasten. Wij zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt en dat de gerechten in een mooi tempo worden geserveerd. Heb je speciale wensen; zoals een borrel voor of na je diner laat het ons weten!

Offerte opvragen

Groepsmenu

Als je met een groot gezelschap dineert, dan is het belangrijk dat alles soepel verloopt. Daarom presenteert onze keuken vanaf 8 gasten een gevarieerde selectie van onze kaart.

Offerte opvragen

Ja, ik wil graag meer informatie over Private Dining bij de Utrechter

Bedankt voor je aanvraag.
We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en bewaren alleen contact informatie als je met ons in zee gaat. Wat kunnen we voor je doen?

Wat zijn globaal je wensen met betrekking tot een besloten diner bij de Utrechter? Het helpt ons als je alvast het aantal personen en de datum doorgeeft.

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.
Geheel vrijblijvend.

Private dining bij De Utrechter kan voor € 36,50 p.p. Deze prijs is exclusief dranken. Prijzen voor onze eventspace verstrekken we op aanvraag.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Je kunt hiervoor het formulier gebruiken, of ons even bellen op 030-2271857.

Alle dagen open

  • Donderdag t/m zaterdag 11:00 - 00:00
  • Zondag en maandag 11:00 - 18:00
  • Dinsdag en woensdag 11:00 - 22:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht

Altijd op de hoogte

Volg ons op instagram