Zorgeloos en
productief

Een zakelijke bijeenkomst in een informele sfeer, groots maar intiem. Bij ons boek je je eigen ruimte vanaf 35 personen voor een brainstorm, workshop of vergadering. Maar ook bieden we de mogelijkheid voor een (besloten) borrel of diner met collega’s, om iets te vieren of om gewoon samen de week af te sluiten. In hartje centrum, naast Utrecht Centraal. Goed te bereiken en daarom een perfecte ontmoetingsplek voor collega’s uit Utrecht, maar ook uit de rest van het land.

 

ontdek De Utrechter

Samen impact
maken

De Utrechter Stadsbrasserie en Bar is gevestigd in het pand van Social Impact Factory Utrecht. Hier werken, vergaderen en ontmoeten mensen elkaar, van startups tot (semi) publieke organisaties. Ondernemen met impact verbindt hen. Beide geloven we dat sociaal ondernemerschap het nieuwe normaal is. Een samenwerking is dan ook logisch; boek je een ruimte bij Social Impact Factory, dan wordt het eten en drinken door de Utrechter Stadsbrasserie en Bar verzorgd.

 

social impact factory

Je bent bij ons welkom op:

Maandag t/m vrijdag: van 08.00 tot 00:00 uur
Zaterdag en zondag: van 09:00 tot 00:00 uur

Vredenburg 40
3511 BD Utrecht

030-2271857
[email protected]

map

Blijf op de hoogte

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Je ontvangt maandelijks nieuwe events, menu updates en nog veel meer!

Reserveer