phone

Zakelijk lunchen en dineren

Bespreek zaken terwijl je geniet van een kleurrijke lunch in ons restaurant. Dankzij de open sfeer zijn we een prettige plek voor een ontmoeting met zakenrelaties. Onze lunchkaart leent zich perfect voor een snelle of uitgebreide lunch. Reserveer hier een tafel.

Ongestoord en exclusief dineren in een bijzondere ambiance? Ga dan voor een private dining. Dit kan in ons restaurant of in onze sfeervolle eventspace. Zo geniet je samen met je collega’s, partners of klanten van een culinair diner in een privé setting. We stemmen de planning goed met je af zodat alles soepel verloopt.

Meer over private dining

Bedrijfsevenement & Zakelijke borrel

Borrelen, netwerken of een groot event organiseren in het bruisende centrum van Utrecht? Dan kan hier goed. Ons prachtige pand ligt op 5 minuten loopafstand van het Centraal station. Op de hoek van de Catharijnesingel en tegenover TivoliVredenburg.

Onze eventspace heeft ruimte tot 180 personen en het restaurant tot 350 personen. Samen bekijken we wat goed past bij jouw event. Een culinaire en gastvrije invulling van de dag zorgt voor een succesvolle dag met blije gasten. Audiovisuele middelen zijn aanwezig.

Stel je bedrijfsborrel samen

 

Vergaderen bij Social Impact Factory

Op zoek naar een inspirerende vergaderruimte of werkplek in Utrecht centrum? Onze partner de Social Impact Factory in hetzelfde pand, biedt werkplekken, meetingspaces en eventruimtes geschikt tot 120 personen. Alle vergaderruimtes hebben een unieke creatieve uitstraling en beschikken over moderne technische faciliteiten. Kies voor een vergaderruimte op de locatie ‘Vredenburg’ of ‘Aan de gracht’.

Boek je een ruimte bij de Social Impact Factory, dan verzorgen wij de culinaire invulling. Wij werken samen met lokale en maatschappelijk betrokken leveranciers.

Meer info

Alle dagen open

  • Maandag t/m woensdag 09:30 - 23:00
  • Donderdag en vrijdag 09:30 - 00:00
  • Zaterdag 11:00 - 00:00
  • Zondag 11:00 - 18:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht