phone

Lunchen en dineren in de brasserie

Bespreek zaken terwijl je geniet van een lunch in ons restaurant. Dankzij de open sfeer zijn we een prettige plek voor een ontmoeting met zakenrelaties. Onze lunchkaart leent zich perfect voor een snelle of uitgebreide lunch. Reserveer hier een tafel.

Private dining in onze eventspace kan ook een mooie manier zijn om samen te komen. We stemmen de planning goed met je af zodat alles soepel verloopt.

Private dining

Bedrijfsevent en borrels

Borrelen, netwerken of een groot event organiseren in het bruisende centrum van de stad kan hier goed. We hebben ruimte tot 180 personen. Samen bekijken we wat goed past bij jouw event. Audiovisuele middelen zijn aanwezig. En een culinaire en gastvrije invulling van de dag zorgt voor een succesvolle dag met blije gasten.

Neem contact met ons op voor meer info via [email protected]

Eventbrochure

Vergaderen bij Social Impact Factory

Op zoek naar een vergaderruimte in centrum Utrecht? Onze partner de Social Impact Factory in hetzelfde pand, beschikt over 13 verschillende vergaderruimtes geschikt voor 2 tot 130 personen. Iedere meetingspace in ons historische pand heeft zijn eigen uitstraling en is uitgerust met moderne technische faciliteiten. Ben je op zoek naar een grotere ruimte? Bekijk dan onze event spaces.

Ga je vergaderen bij de Social Impact Factory, verzorgt De Utrechter de culinaire invulling. Wij serveren het op zaal of in de brasserie. Wil je een ruimte boeken, doe dit dan via de website van Social Impact Factory.

Meer info

Alle dagen open

  • Maandag t/m vrijdag 08:00 - 00:00
  • Zaterdag en zondag 11:00 - 00:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht

Altijd op de hoogte

Volg ons op instagram

Trots op onze partners