phone

Lunchen en dineren in de brasserie

Meeten terwijl je geniet van een lunch. Doe het in onze brasserie! Dankzij onze open sfeer zijn we een prettige plek voor een ontmoeting met een zakenrelatie. Onze lunchkaart leent zich daarbij goed voor een snelle lunch, mocht je daarna direct door moeten naar een andere afspraak. Reserveer hier een tafel.

Een vergaderdiner in onze besloten lounge kan ook een mooie manier zijn om samen te komen. We serveren een drie-gangen-diner, terwijl jij en je gasten belangrijke zaken bespreken of er een presentatie gegeven wordt. We stemmen samen de planning af zodat alles soepel verloopt.

Private dining

Bedrijfsevent of -borrel

Met je collega’s borrelen aan het eind van het jaar of seizoen. Of een netwerk-evenement organiseren voor je relaties. Het kan bij ons! In onze eventspace en lounge hebben we ruimte tot 180 personen. Samen met jou bekijken we wat er zoal goed past in je evenement; eten en drinken, opstelling, AV middelen, live muziek etc. We helpen je graag bij het succesvol maken van je event of feest.

Neem contact met ons op voor meer info via [email protected] of bekijk onze eventbrochure.

Let op: vanwege Corona is het momenteel niet mogelijk om een event te organiseren zoals we gewend zijn. Borrels of events waarbij iedereen zit zijn wel mogelijk. We kunnen in verband met de 1,5 meter maatregel maximaal 60 personen ontvangen.

Eventbrochure

Vergaderen bij Social Impact Factory

Op zoek naar een vergaderruimte in centrum Utrecht? Onze partner De Social Impact Factory, gesitueerd in hetzelfde pand, beschikt over 13 verschillende vergaderruimtes geschikt voor 2 tot 130 personen. Iedere meetingspace in ons historische pand heeft zijn eigen uitstraling en is uitgerust met moderne technische faciliteiten. Ben je op zoek naar een grotere ruimte? Bekijk dan onze event spaces.

Ga je vergaderen bij Social Impact Factory, dan eet en drink je uit de keuken en bar van De Utrechter. Wij serveren het op zaal, of in de brasserie, afhankelijk van je planning. Wil je een ruimte boeken, doe dit dan via de website van Social Impact Factory.

Meer info

Alle dagen open

  • Maandag t/m vrijdag 11:00 - 22:00
  • Zaterdag en zondag 11:00 - 22:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht

Altijd op de hoogte

Volg ons op instagram

Trots op onze partners