phone

Bij ons beleef je de stad!

Bij De Utrechter zijn we trots op ons stadsie, dus werken we zoveel mogelijk met lokale producten, makers en talenten. Kom snel langs, proef, geniet en laat je inspireren. Samen met onze partners zetten wij Utrecht op de kaart. Hier beleef je de stad!

Sociale partners

Vergaderruimte Utrecht Vredenburg, Social Impact Factory

Social Impact Factory

Social Impact Factory is dé hotspot voor sociaal ondernemerschap. Zij bieden werkplekken, meetingspaces en eventruimtes voor waardevolle ontmoetingen.

Boek je een ruimte bij Social Impact Factory Vredenburg of Aan de Gracht, dan verzorgen wij de culinaire invulling.

Naar de website
De Utrechter, sociale partners, Macleasy

Macleasy

Dankzij Macleasy staan we altijd aan. Al onze laptops komen daar vandaan.

Macleasy zet zich in om de levensduur van oude, trage en kapotte Apple computers te verlengen door duurzame onderhoud en circulaire reparatie services op een inclusieve wijze aan te bieden. Hun services worden vakkundig uitgevoerd door jongvolwassenen in het autismespectrum.

Naar de website
De Utrechter, sociale partners, Made Blue

Made Blue

Voor ons is schoon drinkwater vanzelfsprekend, maar nog altijd hebben 771.000.000 mensen geen toegang tot schoon drinkwater. De Utrechter is trotse ambassadeur van Made Blue! Van elke getapte fles water in ons restaurant of boven in ons pand bij Social Impact Factory, komt er zeker 1000 keer de inhoud van de fles beschikbaar in landen waar dat nodig is.

Naar de website

Groene partners

De Utrechter, groene partners, De Clique

De Clique

Wij willen het voorbeeld zijn van een duurzame horecalocatie!
Daarom verzamelen we koffiedik, sinaasappelschillen en voedselresten door De Clique om er circulaire producten van te maken, waaronder de bitterballen op onze borrelkaart of zwamcijsjes die wij gebruiken voor onze cateringopdrachten.

Naar de website
De Utrechter, groene partners, bacchi, koffie

Bacchi

De koffiebonen die wij gebruiken voor je koffie komen van Bacchi uit Amersfoort! Zij werken met koffietraders zoals This Side Up en koffieboeren als gelijkwaardige partners. De specialty coffee uit Brazilië en Indonesië wordt door middel van Direct Trade contracten vastgelegd. Dit zorgt voor een stabiel en hoger inkomen voor de koffieboeren.

Naar de website
De Utrechter, groene partners, steck utrecht

Steck Utrecht

De missie van Steck is om heel Utrecht groen te laten denken én doen. De stekjes van Steck Utrecht kom je tegen op de tafels in onze brasserie. Ook kun je bij ons een ‘Groeten uit De Utrechter’ ansichtkaart versturen, de ontvanger van de kaart krijgt een stekje.

Naar de website

Utrechtse makers

De Utrechter, utrechtse makers, taartjes van Vroeg

Vroeg

De ambachtelijke taartjes en het heerlijke brood bij je lunch of op onze royale borrelplanken komt van Bakkerij Vroeg uit Bunnik.

Naar de website
De Utrechter, utrechtse makers, mesjokke, domtorentjes

Mesjokke

De Domtorentjes bij je koffie komen van Mesjokke. Zij zorgen ervoor dat ze altijd precies weten waar de cacao vandaan komt en dat de omstandigheden waaronder deze geproduceerd wordt goed is.

Naar de website
De Utrechter, utrechtse makers, roze bunker

Roze Bunker

De Utrechtse fruitslagers brouwen siropen van fruit en kruiden uit de buurt. Lokaal, duurzaam & circulair!

Naar de website