phone

Borrelen in Utrecht

Borrelen met een grote groep in het hart van Utrecht? Dat kan bij De Utrechter. Tijdens een goed feest wordt lekker gegeten en gedronken. Samen bespreken we wat je aan je gasten wil serveren. Van borrelhapjes, een royale borrelplank tot een compleet walking dinner. Aan jou de keus.

Ga voor een borrel in ons gezellige restaurant of een besloten borrel in onze sfeervolle eventspace. Voor groepen tot 20 personen maak je eenvoudig een reservering via onze website.

Ben je met meer dan 20 personen? Vraag dan een offerte aan. In beide gevallen nemen wij persoonlijk contact op om verdere details te bespreken. Het is ook mogelijk om het gehele restaurant af te huren.

 

Stel je eigen borrel samen

Onze eventspace voor jouw feest!

Vier je jubileum, verjaardag, bedrijfsfeest of trouwerij in het bruisende hart van Utrecht centrum! In onze sfeervolle en ruime eventspace geniet je met al je gasten van een onvergetelijk feest. Ons prachtige pand ligt op 5 minuten lopen van Utrecht Centraal, tegenover Hoog Catharijne.

De besloten eventspace is geschikt tot 180 gasten en bevindt zich achter ons restaurant op de begane grond.

Een eigen bar, DJ of live band en een inrichting die past bij de gelegenheid. Het kan allemaal!

Offerte aanvragen

Muziek

Een goed feestje vraagt vaak ook om live muziek. We werken samen met Bol Bookings & Events (B-BE). Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag om dit te regelen. Scheelt weer op je to do-lijstje.

Offerte op maat

Offerte op maat

Nieuwsgierig naar onze borrel- en feestlocatie? Vraag een offerte aan om een goed beeld te krijgen van het totaalplaatje. Wij plannen met plezier een bezichtiging voor je in!

Offerte aanvraag voor jouw borrel of feest

Alle dagen open

  • Maandag t/m woensdag 09:30 - 23:00
  • Donderdag en vrijdag 09:30 - 00:00
  • Zaterdag 11:00 - 00:00
  • Zondag 11:00 - 18:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht