phone

Onze feestlocatie – lounge en eventspace

Zoek jij een feestlocatie of borrellocatie in Utrecht centrum, pal naast Utrecht Centraal? Lees dan even door! In onze sfeervolle lounge en eventspace kun je, ook nu, genieten van een feestelijke borrel. De besloten ruimte is normaliter geschikt voor maximaal 180 personen, maar nu voor 60 personen. Hij bevindt zich achter in ons restaurant en kan op legio manieren worden ingedeeld.

Een eigen bar, een podium voor DJ of live band en gezellige zitjes. Het kan allemaal en we kijken met plezier samen naar de indeling.

We mogen nu vanwege de huidige Covid-19 maatregelen natuurlijk niets organiseren maar we kijken wel graag vooruit. Dus bel of mail gerust!

Offerte aanvragen

Eten en drinken

Tijdens een goed feestje wordt goed gegeten en gedronken. Samen bespreken we wat je aan je gasten wilt serveren en dan zorgen wij dat daaraan voldaan wordt. Hollandse bar (bier/wijn/fris) of mogen ze ook sterke drank bestellen? Wil je koude en warme borrelhappen, of ga je liever voor een goede bodem en start je jouw feest met een walking dinner? Al deze keuzes maken we samen, waarbij we rekening houden met je budget.

Vanwege de huidige Covid-19 maatregelen kunnen we jullie nu niet ontvangen maar check onze eventbrochure voor de mogelijkheden van onze feest locatie in Utrecht en vraag een offerte op maat bij ons op.

 

Offerte op maat

Muziek en styling

Een goed feestje vraagt vaak ook om live muziek en styling, naast natuurlijk koud bier en voldoende snacks. Onze vaste partners BBE-events, Swinging.nl en Beau Events helpen je graag bij het vinden van de juiste live act en aankleding. Geef het ons aan wanneer je een offerte opvraagt, en dan zullen we geheel vrijblijvend een prijsindicatie voor deze services mee sturen. Scheelt weer een to do op jouw lijstje.

Offerte op maat

Offerte op maat

Heb je ondertussen een beeld van wat je graag wilt tijdens je feest of borrel? Of vind je het fijn als wij alle mogelijkheden van onze feestlocatie op een rij zetten zodat je een keuze kunt maken? Vraag een offerte bij ons op en dan zullen we contact met je opnemen. Je ontvangt dan van ons een offerte op maat, welke we in een persoonlijk gesprek zullen doornemen.

Zeker nu, met Corona, is het fijn om de locatie te bekijken en samen te bepalen hoe we de ruimte het best kunnen indelen als we straks weer open mogen. We plannen dan ook met plezier een bezichtiging voor je in!

Offerte aanvragen

Ja, ik wil graag meer informatie over de Utrechter feestlocatie

Bedankt voor je aanvraag.
We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en bewaren alleen contact informatie als je met ons in zee gaat. Wat kunnen we voor je doen?

Wat zijn globaal je wensen met betrekking tot de feestlocatie? Het helpt ons als je alvast het aantal personen en type feest kan aangeven.

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.
Geheel vrijblijvend.

Hieronder vind je een overzicht met de mogelijkheden voor de borrel. Uiteraard bespreken we graag al je wensen, zodat we een passende offerte kunnen maken.

Borrel op afkoop voor 2 uur of meer
Je gasten bestellen onbeperkt bier, wijn en fris uit de huisselectie. We serveren, indien gewenst, gedurende de avond ook een mix van warme en koude borrelhappen. Prijs op aanvraag.

Borrel op nacalculatie
Je kiest welke dranken jouw gasten mogen bestellen en aan het eind van de avond bekijken we welke dranken er zijn besteld. Naast de dranken kun je met ons borrelhappen bespreken welke we (indien gewenst) op gezette tijden serveren. We maken graag een voorstel voor je!

DJ, live muziek en/of styling
Ben je op zoek naar een DJ, band of styliste voor jouw feest? We brengen je graag met onze vaste leveranciers in contact! We zullen jouw wensen bespreken en de diensten mee-offreren zodat je alles inzichtelijk hebt in één offerte.

Alle dagen open

  • Maandag t/m vrijdag 08:00 - 00:00
  • Zaterdag en zondag 11:00 - 00:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht

Altijd op de hoogte

Volg ons op instagram

Reserveren