phone

Ceremonie

Willen jullie trouwen in het hart van Utrecht, in een iconisch pand met sfeervol interieur? Neem een kijkje bij de ons! Gelegen aan de singel, in een pand vol historie, is de Utrechter Stadsbrasserie en Bar een verrassende locatie. En met behulp van onze vaste styliste Beau Events geven we de ruimte de door jullie gewenste sfeer.

De besloten lounge en eventspace, met eigen ingang, bieden vele mogelijkheden voor de invulling van jullie mooiste dag. Met ruimte voor 120 ceremonie-gasten en 180 feest-gasten, kunnen jullie al jullie naasten deelgenoot maken van deze mooie dag.

 

Receptie en diner

Nadat jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven, is het tijd om het glas te heffen en te proosten op jullie geluk. En gaan jullie dan voor een geweldige bruidstaart van bakkerij Vroeg, of beginnen jullie liever meteen aan een smakelijk (walking) diner? Of misschien wel allebei?

Wij verzorgen het allemaal met veel plezier en zorg. Samen bespreken we jullie wensen en doen we een passend voorstel voor de happen en de dranken.

 

Feest

Het dessert is op, het laatste kopje koffie wordt gedronken. Ondertussen staat de live-band klaar en is de dansvloer gereed. Laat het feest beginnen!

Hoe beter jullie trouwdag af te sluiten met een bruisend feest, waarbij iedereen geniet van goede muziek, een lekker drankje en elkaars gezelschap. Onze partner BBE-Events verzorgt met grote professionaliteit een swingende DJ of live act, zodat er gedanst kan worden tot in de late uurtjes.

 

Maatwerk

De Utrechter verzorgt jullie trouwdag met behulp van diverse vaste leveranciers op het gebied van o.a. styling, muziek, bruidstaart en meer. En dankzij een kwalitatieve eigen keuken en bar die werkt met lokale en duurzame ingrediënten, zijn jullie gasten de gehele dag voorzien van lekker eten en drinken.

We luisteren naar jullie wensen en geven daar met plezier invulling aan! Dit alles zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie trouwdag.

Offerte op maat

Ja, ik wil graag meer informatie over de Utrechter trouwlocatie in Utrecht

Bedankt voor je aanvraag.
We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en bewaren alleen contact informatie als je met ons in zee gaat. Wat kunnen we voor je doen?

Wat zijn globaal je wensen met betrekking tot de trouwlocatie? Het helpt ons als je alvast een schattig van het aantal personen kunt doorgeven en aangeeft welke onderdelen van de trouwerij die je bij ons zou willen doen.

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.
Geheel vrijblijvend.

Voor een trouwerij maken we een offerte op maat. Compleet met alle leveranciers die er samen met ons voor zorgen dat jullie dag zo mooi mogelijk wordt. Daarom plannen we voorafgaand aan het maken van de offerte graag een kennismaking in. Zo kunnen we al jullie wensen bespreken en daar een gepast voorstel op maken. En uiteraard onze trouwlocatie bekijken!

Neem contact met ons op voor het plannen van een kennismaking. Je kunt hiervoor het formulier gebruiken, of ons even bellen op 030-2271857.

 

Alle dagen open

  • Maandag t/m vrijdag 08:00 - 00:00
  • Zaterdag en zondag 11:00 - 00:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht

Altijd op de hoogte

Volg ons op instagram

Reserveren