phone

Capaciteit van onze eventspace

Trouwen in het hart van Utrecht? Ons historische pand, gelegen aan de singel, met sfeervolle inrichting is ideaal voor trouwfeesten. Kom een kijkje nemen om jullie wensen door te spreken.

De besloten eventspace, met eigen ingang, biedt vele mogelijkheden voor de invulling van jullie mooiste dag.

  • Ceremonie: 120 gasten
  • Feest: 180 gasten

Onze eventspace is al sfeervol van zichzelf, klassiek en modern. Maar als je de ruimte graag wil stylen naar eigen wens is dat natuurlijk mogelijk.

 

Receptie en diner

Nadat jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven, is het tijd om het glas te heffen en te proosten op jullie geluk. Bij De Utrechter geniet je van ons royale dinerconcept of een walking dinner. Voor gezelschappen vanaf 8 personen serveren we een selectie gerechtjes vanuit de keuken. Op die manier is het lekker gevarieerd en hoeft niemand te bestellen. Er is een ruime selectie vegetarische gerechten. Culinair, sociaal en voor ieder wat wils. Kortom: eindeloos genieten!

 

Feest

Sluit jullie trouwdag af met een bruisend feest, waarbij iedereen geniet van goede muziek, een lekker drankje en elkaars gezelschap. Onze partner BBE-Events verzorgt met grote professionaliteit een swingende DJ of live act, zodat er gedanst kan worden tot in de late uurtjes.

 

Offerte op maat

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie trouwfeest? We plannen graag een afspraak met je in om onze trouwlocatie te bekijken en meer te vertellen over de mogelijkheden. Deel gerust alvast je wensen via onderstaande button.

Offerte op maat

Alle dagen open

  • Maandag t/m woensdag 09:30 - 23:00
  • Donderdag en vrijdag 09:30 - 00:00
  • Zaterdag 11:00 - 00:00
  • Zondag 11:00 - 18:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht