phone

Trouwen in het hart van Utrecht!

Ons historische pand, gelegen aan de Catharijnesingel, met sfeervolle inrichting is ideaal voor trouwfeesten. Kom een kijkje nemen om jullie wensen te bespreken.

De Eventspace achterin het restaurant biedt veel mogelijkheden voor de invulling van jullie mooie dag. Kom je met meer dan 180 gasten? Dan is het ook mogelijk om ons gehele restaurant af te huren.

  • Ceremonie Eventspace: tot 120 gasten
  • Feest Eventspace: tot 180 gasten
  • Restaurant: tot 400 gasten

Onze Eventspace is al sfeervol van zichzelf, klassiek en modern. Maar als je de ruimte graag wil stylen naar eigen wens is dat natuurlijk mogelijk.

Sfeerimpressie

 

Vier de liefde!

Nadat jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven, is het tijd om het glas te heffen en te proosten op jullie geluk. Bij De Utrechter geniet je samen met jullie gasten van culinaire gerechtjes aan mooi gedekte tafels of in walking dinner stijl. Voor ieder wat wils en eindeloos genieten. Samen bespreken we jullie specifieke wensen voor deze bijzondere dag.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie trouwfeest? We plannen graag een afspraak met jullie in om onze trouwlocatie te bekijken en meer te vertellen over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

 

Spetterende feestavond

Sluit jullie trouwdag af met een bruisend feest, waarbij iedereen geniet van goede muziek, een lekker drankje en elkaars gezelschap. Van een aangeklede cocktailbar tot aan midnight snacks. Wij regelen het graag! Samen bespreken we jullie wensen.

Een DJ of live muziek op jullie trouwfeest? Onze partner BBE-Events verzorgt met grote professionaliteit een swingende DJ of live act, zodat er heerlijk gedanst kan worden.

 
Vraag offerte aan

Alle dagen open

  • Maandag t/m woensdag 09:30 - 23:00
  • Donderdag en vrijdag 09:30 - 00:00
  • Zaterdag 11:00 - 00:00
  • Zondag 11:00 - 18:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht