phone

Geniet van een lekkere lunch op het Vredenburg

Op zoek naar een leuke lunchplek in Utrecht centrum? Kom gezellig langs bij restaurant De Utrechter op het Vredenburg. Onze lunchkaart biedt keus uit vers brood, kleurrijke salades, royale tosti’s, de lekkerste pinsella´s en een heerlijke soep van de Verspillingsfabriek. Op onze lunchkaart staan ook vegetarische en vegan lunchgerechten.

Probeer onze beroemde Utrechter Groen salade met burrata of geniet van een tosti pulled beef met feta. Zien we je snel? Schuif aan op ons knusse gezellige terras of kies een lekker plekje uit in ons restaurant tussen de kunstwerken van Bob Mollema.

Reserveer een tafel

Dit zeggen onze gasten

De uitvoering van de tosti's was alles behalve alledaags. Niet simpel 2 boterhammen die uit een tosti- ijzer vandaan kwamen, maar een luxe vertaling van een tosti waar veel aandacht aan besteed is en die voortreffelijk smaakte!

Lucy 4 maanden geleden

Geluncht bij de Utrechter. Vriendelijke bediening, lekkere chocolaatjes bij de thee/koffie en echt een heerlijke salade. Misschien wel de beste die ik ooit in een restaurant heb gegeten.

Lot 1 jaar geleden

Heerlijke sfeer, lekkere lunch met eerlijke gerechten. Service was top en dat is tegenwoordig niet vanzelfsprekend👍🏻✅

Marcell 1 jaar geleden

Onze dierbare jaarlijkse broer & zussenlunch voor de derde keer bij de Utrechter. De ontspannen sfeer, de lieve (Griekse) bediening en de lekkere en bijzondere gerechten maken dat we er ook de volgende keer weer zullen zitten. En in de tussentijd natuurlijk ook.

Tileke 1 jaar geleden

Alle dagen open

  • Maandag t/m woensdag 09:30 - 23:00
  • Donderdag en vrijdag 09:30 - 00:00
  • Zaterdag 11:00 - 00:00
  • Zondag 11:00 - 18:00
Bel
ons op 030-2271857
Mail
ons op [email protected]
image Bekijk locatie in Google Maps
Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht